Servicii

Oferim servicii complete pentru administrarea de imobile, personalizate pentru fiecare asociație

Înființare

Înființarea asociațiilor de proprietari
În situația în care nu este constituită asociația de proprietari sau dacă nu s-a facut trecerea de la asociație de locatari/comitet de locatari, putem să indeplinim toate formalitățile legale pentru înființarea asociației de proprietari.

Contractare

Încheierea contractelor de utilități
De regulă, imediat după constituirea asociației de proprietari trebuie încheiate contracte cu furnizorii de utilități sau de alte servicii necesare bunei funcționări a imobilului. Noi ne putem ocupa în totalitate de aceste formalități.

Administrare

Servicii de administrare conform legislației
Întocmirea listelor de plată, încasarea cheltuielilor comune, plata facturilor de utilități, urmărirea îndeplinirii obligațiilor de către furnizorii de utilități, supravegherea evoluției în timp a clădirii, mici reparații.

Întreținere

Întreținerea spațiului verde din jurul imobilului
La solicitarea asociațiilor de proprietari, unde este cazul, oferim și servicii de întreținere a spațiului verde aferent imobilului. Colaboratorii noștri vă pot oferi și servicii de amenajare sau reamenajare a acestuia.

Curățenie

Colaborăm cu firme profesionale de curățenie care pot oferi serviciile lor la prețuri preferențiale pentru clienții noștri.

Alte servicii

Oferim și alte servicii necesare pentru spațiile comune: electrician, instalator, desfundare canalizare.

Haideți să lucrăm împreună

Obțineți o ofertă personalizată nevoilor asociației voastre