Toate tipurile de vecini antipatici pe care îi ai în România – Vice

Pentru fiecare din noi, vecinii sunt acei mici monștri care ne enervează indiferent ce ar face. Dar parcă pe timpul verii, mai mult ca în alte perioade ale anului, ne scot și mai tare din sărite. Ba își renovează complet apartamentele și creează haos, ba n-au stare din cauza caniculei și fac zarvă mai mult ca oricând, ba se trezesc să se organizeze în grupuri, ca să monteze nu știu ce țeavă care trebuia pusă de iarna trecută.

La mine, de câteva săptămâni bune, un vecin face redecorări prin apartament și a ocupat tot palierul cu materiale de construcție, de faci slalom printre pungile de ipsos, cutiile de vopsea și alte chestii care nu știu exact ce sunt, ca să ajungi la tine în casă. Pe lângă asta, descarcă și încarcă mobilă încontinuu, așa că omul ține liftul blocat măcar un sfert de zi. E adevărat, asta nu-i cine știe ce pierdere, că oricum vara e mai bine să eviți liftul și mirosul de transpirație combinată cu parfum din interior.

Și pentru că, sunt convins, nu-s singurul într-o astfel de situație, am făcut o listă cu toate tipurile de vecini antipatici, care sigur te-au enervat și pe tine de-a lungul vieții.